2019. szeptember 12., csütörtök

Az 82ers krónikák - S01E03

Az előző rész tartalmából:
Hiába hagyott a ConTheo 75.54 pontot a padon, Deshaun Watson (QB, Houston Texans), a MNF mérkőzésen remek teljesítményének köszönhetően (30.72 fantasy pont), nagy arányú vereséget szenvedett el a szezonnyitó összecsapáson az 82ers. A csapat persze nem esett össze, készültek az elemzések a második fordulóra.
A szezonnyitó mérkőzésen elszenvedett vereség után négy nagy kérdést kellett átgondolni:
  • QB poszt: Baker Mayfield vagy Sam Darnold?
  • RB poszt: Derrick Henry vagy Tevin Coleman?
  • Bears Defense vagy 49ers Defense?
  • Hogyan lehet erősíteni a keretet a free agentek közül, vagy esetleg egy trade-del?
Komoly kutatásba kezdtem, hogy ezekre a kérdésekre választ kapjak.
Szerencsére időm az bőven volt a dologra, ugyanis a Tampa Bay - Carolina Thurdsay Night Football meccsen egyik játékosom sem volt érintett, így vasárnapig törhetem a fejem a megoldásokon.

A RB dilemmám végére viszonylag gyorsan pont került, ugyanis már kedden megjelent a hír, hogy Tevin Coleman bokasérülése nyomán nem fog pályára lépni a 49ers-ben a második játékhéten. Jalen Richard még szóba jöhetne, de az első héten a John Gruden mindösszen egyetlen egyszer adatta oda a labdát Richadnak, aki ebből kemény 3 yardot futott. Nem túl bíztató. Vele nem számolok a második héten. Tehát Coleman a padon, Henry a kezdőben.

A másik dilemma a védelem kérdése volt. Oké, a San Francisco védelme nagyon villantott a két defensive touchdownjával az első fordulóban, de várhatóan azért nem ez lesz az általános. 11 pontot kaptak, ami több, mint amennyit a Bears engedett - igaz, egy elég töketlen Packers ellen. Ugyanakkor a 49ers a Bengals ellen játszik a második fordulóban, a Bears pedig a Broncos ellen. Egyik offense sem tűnik megállíthatatlannak eddig, de mindkettőben van szerintem potenciál, hogy egy nagy meccset hozzon. Főleg, ha bénázik a defense. Nehéz kérdés.

Az irányító-kérdés... Mayfield és Darnold is 1-1 TD passzt jegyzett az első héten, Darnold mellé még egy kétpontost is. Viszont Darnold kereken 110 yarddal kevesebbet szerzett, mint a Browns QB-ja. Ugyanakkor Mayfield 3-szor is eladta a labdát, ami teljesen hazavágta a fantasy pontjait - és ezáltal az 82ers esélyeit a győzelemre. Az sem a clevelandi irányító mellett szól, hogy a meccsen csuklósérülést szenvedett. Ugyan kedden már arról cikkeztek, hogy teljes értékű edzésen vett részt, de azért ettől még nem voltam meggyőzve. Hogy mégse legyen olyan egyszerű a helyzet, Darnold szerdán nem edzett, mert beteg volt. Így még mindig elég nyitottnak tűnik a kérdés. A két irányítóm egyébként egymás ellen fog játszani. Azaz Darnoldnak a Browns védelem ellen kell teljesítenie, Mayfieldnek pedig a Jets defense ellen. Ez határozottan Darnold felé billenti a mérleg nyelvét.  De ha beteg... Köszönhetően annak azonban, hogy a két csapat majd csak hétfőn, a MNF-on csap össze, így még több időm lesz meghozni ezt a döntést.

A free agent kérdésében végül úgy döntöttem, hogy egyelőre még megadom az esélyt az eredetileg kiválasztott játékosaimnak, szóval nem fogok egyelőre a szabadügynök piacról cserélni. (Főleg, hogy az első és eddig egyetlen trade-emmel kidobtam Kenny Stills-t, aki a Texans nyitómeccsén 12.70 fantasy pontot szerzett és így jobban teljesített, mint a kezdő receiverem, a viking Stefon Diggs.

Egyébként a tight endek terén sem állok jól, a chicagoi Trey Burton és a washingtoni Jordan Reed is limitált volt még szerdán, pedig jó lenne valamelyiküket legalább flex pozícióra betenni.

A következő rész tartalmából:
Elérkezett a második meccsnap is, az 82ers kemény felkészülés után az első mérkőzését győztesen záró Cheetahs csapata ellen lép pályára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése