2014. július 16., szerda

Jönnek a végjátékok

Tegnap egy mérkőzés híján befejeződött a Kék Divízió (kiemelt csapatok) csoportköre is a denveri lacrosse világbajnokságon. Az az egy mérkőzés (Ausztrália és Kanada összecsapása) még jelenleg is tart, a félidőben Kanada vezet 5-1 arányban. Ahogy az várható volt, 5-0-ás mérleggel az amerikai válogatott magabiztosan nyerte a divíziót és ezzel elődöntőbe jutott.
Emellett a nem kiemelt csapatok is befejezték a rájátszás első szakaszát (az úgynevezett bracket szakaszt) és kialakultak a különböző pozíciókért folytatott csaták rájátszásának képe.
Negyeddöntőbe jutott Skócia és Izrael. Előbbi ellenfele nagy valószínűség szerint az Irokéz Nemzettség válogatottja lesz, míg Izrael minden bizonnyal Ausztráliával kerül szembe.
Ausztria egy meglepően nagy győzelmet (15-4) aratott Franciaország ellen, így a 25. helyért indulhat Thaiföld ellenében.
Szlovákia hosszabbításban egy góllal kapott ki (6-5) Törökországtól, így az Oroszország-Belgium mérkőzés győztesét várja a 25. helyért folytatott rájátszás elődöntőjében.

A többi párosítás és a korábbi mérkőzések eredménye az alábbi képre kattintva elérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése