2013. október 6., vasárnap

Ismét veretlenül

Egy nagyon fordulatos, időnként parázshangulatú mérkőzést követően a Budapest Hurricanes a HFL 2013-as alapszakaszát is veretlenül zárta.




Az ellenfél az a Budapest Wolves volt, akit eddig magyar csapatként egyedül a Budapest Hurricanes tudott megverni, tavaly az alapszakaszban sikerült legyőznünk őket, aztán a döntőben súlyos vereséget mértek ránk.
Ezen a mérkőzésen erőteljesen kezdtünk, azonban a Wolves kihasználva egy-két kisebb-nagyobb hibát az offense-ben és a special teamben felzárkózott és át is vette a vezetést. Végül a hajrát mi bírtuk jobban és a lefújást megelőző két playben már (két QB kneel) 46-37-et mutatott az eredményjelző.
Érdekessé és izgalmassá tette a meccset, hogy az eredmény alakulásával a két csapat hangulata és a momentum is folyamatosan változott. Az utolsó két drive-ig teljesen nyitott volt a mérkőzés.

Azt gondolom, hogy minden dícséret és tisztelet megilleti az ellenfél csapatát is, a Wolves nagyon kemélyen küzdött.
A Hurricanes srácai pedig ismét megmutatták, mekkora szívvel tudnak játszani. Büszke vagyok a srácokra.
Saját csapatunk és ellenfelünk sérültjeinek mielőbbi regenerálódást kívánok!

Végül tehát 46-37-es eredménnyel zárult a cross-town rivalry, így a Hurricanes alapszakasz mérkőzésen továrra sem talált legyőzőre itthoni bajnokságban és idén 4-0-ás mérleggel zártuk a csoportkört. (Ahogy Szűcs Máté, a defense csapatkapitánya fogalmazott: "nincs makula az alapszakaszban")
A Wolves-ra még vár egy tét nélküli mérkőzés a Nyíregyháza Tigers ellen, majd október 26-án a két fővárosi top csapat ismét összecsap a HFL döntőjében.

A Hurricanes pedig holnaptól kezdve elkezd készülni a döntőre. Három hetünk van és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy idén ne szaladjunk bele egy akkora pofonba, mint tavaly. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése