2015. január 6., kedd

New Years Cup 2015 - beharangozó

Nyolc férfi és négy női lacrosse csapat részvételével pénteken indul a New Years Cup 2015 lacrosse kupa. Immár hatodik éve a január első vagy második hétvégéjén megrendezésre kerülő nemzetközi meghívásos lacrosse kupa az év első lacrosse rendezvénye Európában. A rendezvény helyszínéül a VASAS Fáy utcai sportelepén felállított sátor szolgál. Évről évre egyre több csapatot és egyre több nézőt vonz az idénre már három naposra bővült rendezvénysorozat. A rendezvényre a belépés ingyenes, érdemes elmenni és megismerkedni a sportággal.

Az alábbi térkép azt mutatja, hogy az évek során (2010-2015) mely európai országok adtak csapatot a már tradícionálissá vált budapesti rendezvénynek. (Zöld színnel azok az országok lettek megjelölve, melyek ugyan csapatot nem, de játékosokat (úgy nevezett pick-up játékosok, akik más csapatok keretét erősítik) adtak a rendezvénynek.)

(Forrás: New Year's Cup)

A lenti plakátra kattintva a New Years Cup honlapját nézheti meg, akit érdekel. A kupa történetével és a hétvégi rendezvény részleteivel kapcsolatos minden információ ott megtalálható.

A New Years Cup 2015 hivatalos plakátja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése