2012. december 12., szerda

New Years Cup 2013 - Hat nemzet, egy cél

A korábbi éveknek megfelelően jövő januárban is megrendezésre kerül a New Years Cup, a Budapest Blax Lacrosse Egyesület és a Magyarországi Lacrosse és Inter-Crosse Szövetség közös rendezésű nemzetközi meghívásos lacrosse tornája.




A kupát még 2010 januárjában indítottam útjára, és az első torna meglehetősen pozitív fogadtatása és sikere folytán rögtön hagyományt akartunk csinálni belőle. 2011-ben már női mezőny is csatlakozott a kupához. Idén, 2012 januárjában kicsit csonka mezőny jött össze, de így is a kupa barátságos, remek hangulata megmaradt.

2013-ban ismét egy nagyszabású rendezvénynek ad otthont Budapest és ez lehet a New Years Cup fejlődésének első állomása. Bár idén a szervezésben nem vettem részt, de a Budapest Blax Lacrosse Egyesület vezetői és lelkes játékosai a jelek szerint egy nagyon jó kupát, egy remek programot állítottak össze.
A meghívott csapatok is számos nemzetet képviselnek, ami a New Years Cup nemzetközi megítélését és elismertségét tovább erősíti.
A három bécsi csapat, a Vienna Cherokees, a Vienna White Coats és a Vienna Monarchs már rutinos versenyzőnek számít a New Years Cup történetében, akárcsak a Graz Gladiators. Melléjük újoncként csatlakozik a szerb Belgrade Zombies, a lengyel Poznan Hussers, a német Ingolstadt Panthers és a Regensburg ReLax Rhinos, valamint a szlovák Bratislava Tricksters.
Óriási öröm és megtiszteltetés számomra az is, hogy bejelenthetem, hogy idén már csatlakozik a versenysorozathoz második magyar csapatként a Debrecen Hornets is.

IDŐPONT
2013. JANUÁR 12-13.

HELYSZÍN
VASAS SPORTTELEP
(Budapest, XIII. ker., Fáy utca 58.)

 A tornáról folyamatosan frissülő, részletes információkat lehet találni a New Years Cup 2013 hivatalos Facebook oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése