2011. július 10., vasárnap

Itthon is döntőben


Erről a meccsről nem igazán fogok írni, mert kicsit felhúzott az egyik Cowboys játékos megnyilvánulása ( "szívjanak le a huligánok... egy rendes tackle-t nem tudtak osztani egész meccsen.", "fent voltam kb egy egész negyedet, míg szerbiában 2 perc alatt akkorát kaptam hogy két hétig beszartam tőle... akik pudingok azok azok." )

Úgyhogy csak annyit írok, hogy a hihetetlen forróságban (majdnem 40 fok volt a pályán) 40-0 arányban legyőztük a Cowboys 2-t, így döntőbe jutottunk. Bencsics Márk 200 yard felett futott (amit egy nagyon régi játékos csak úgy illetett, hogy "ez nem foci"... asszem ez no comment), mellette 3 TD passzt osztott ki még az első félidőben. Mellette Kriston Ádám futott egy TD-t. A második félidőben már visszavettünk a tempóból, szerepet kaptak a cserejátékosok is, valamint a mercy rule miatt nagyon gyorsan eltelt a második két negyed, így további pontokkal nem lettünk gazdagabbak.
A defense szépen dolgozott, Sipiczki Ádám a goal line-on csinált egy fumble-t, amit Hatlaczki Ádám szedett össze, Varga Ferenc egy interceptionnel szerzett labdát, Rajki Márk sackkelt, Szabó Tamás nagyon komoly tackle-öket osztott ki, Novakov Dávid tovább közeledik az idei 100. tackle-jéhez. Szóval a defense szépen dolgozott, külön gratuláció a D-line-nak az első félidőben nyújtott teljesítményéhez. A második játékrészben, 40-0-ás állásnál, 40 fokban már kicsit alábbhagyott a koncentráció, a kezdők is sokkal többet pihentek, így a Rittinger Krisztián által vezetett Wildcat offense red zone-ig tudott menetelni, de ott elakadtak (TO on downs), majd a következő drive-ban puntolni kényszerültek a vendégek. És ez a két offensive drive gyakorlatilag le is futtatta a meccsórát (amiből a 3. negyedben 3 perc kimaradt, de szerintem ezt senki sem bánja).
Kb ennyi a meccsről, döntőbe jutottunk, ahogy az várható - és elvárható - volt. Most három edzésünk van, hogy felkészüljünk az Újpest Bulldogs ellen. Az alapszakaszban 61-0 arányban tudtunk nyerni, de mindenki tudja, hogy ezt nem szabad alapul venni és nem szabad félvállról kezelni a döntőt.
Úgyhogy 2011. július 17. Dunaújváros: MAFL Divizió 2 Döntő Budapest Hurricanes vs Újpest Bulldogs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése