2011. augusztus 8., hétfő

A junior edzőtábor


Elég fura érzés volt, hogy a csapat úgy ment edzőtáborozni, hogy én közben nyaraltam. Rég volt ilyen utoljára. De ugyebár ez az edzőtábor a junior csapatrészé volt, ezáltal a junior edzők hatáskörébe tartozott.

Kovács Zsolt HC és Koroknai Gergely SC azért részt vettek az edzőtáborban, de kizárólag megfigyelőként. Ezúttal az irányítás játékosaink kezében volt, akik egyébként edzőtábor tekintetében meglehetősen rutinosak már, négy edzőtáboron is túl vannak. Bencsics Márk HC/OC és Szűcs Máté DC a beszámolók szerint nagyon jó munkát végeztek (az edzőtábor krónikáját bárki elolvashatja a www.hurricanes.hu honlapon).
Sajnálom, hogy nem lehettem ott. De mellette büszkeséggel tölt el, hogy úgy hallottam, Szűcs Máté remek munkát végzett és még győzelemre is vezette a védelmet az edzőtábort tradicionálisan lezáró offense-defense scrimmage meccsen. 
 
A junior csapat felkészülten és nagyon jó eséllyel vághat neki szeptember elején az osztrák és a magyar junior kupának. Kemény menetelés lesz, de elképesztően rutinos játékosok adják a csapat gerincét és tökéletesen számíthatunk az edzői stábra is. Úgyhogy várom már az első, Győr elleni összecsapást! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése