2013. február 16., szombat

Első a sorban

Mostanában nem igazán divat a kevésbé ismert sportokat támogatni. Éppen ezért tegnap nagyon fontos lépés történt a Budapest Blax Lacrosse Egyesület életében, hiszen megkötésre került az első hivatalos támogatási szerződés, mégpedig a Sunny Tattoo tetováló szalonnal.

A Sunny Tattoo cégvezetője és üzlettársa
a Budapest Blax mezével.


A csapatot január végén kereste meg a Sunny Tattoo cégvezetője az együttműködés ötletével. Elsősorban arról van szó, hogy a Budapest Blax támogatóként mindenhol feltünteti a Sunny Tattoo-t és a rendezvényein is hirdetési felületet kap a tetováló szalon. A másik oldalról a Sunny Tattoo egyrészt ugyanígy reklámozza a Budapest Blax lacrosse csapatát, másrészt pedig kedvezményes tetoválást biztosít a Budapest Blax játékosainak és rajongóinak.


Azonban a szerződéses felétételek mellett az együttműködés valószínűleg sokkal messzebbre mutat, lévén, hogy a Sunny Tattoo stúdió cégvezetője az amerikai sportok megszállotja, ezen felül széleskörű kapcsolatrendszerrel is rendelkezik. Egy fontos támogatót - és még az sem kizárt, hogy egy leendő játékost - nyert a sportág a megkötött szerződéssel. További részletekről majd akkor számolok be, ha már konkrétumokról beszélhetünk.

A Sunny Tattoo elérhetőségei:


                     



Most pedig pár szóban az üzletvezető mutatja be a Sunny Tattoo stúdiót.

"Az indok, amiért belevágtunk egy tetováló szalonba, hogy szerettünk volna minőséget (nem futószalag szerűen), egyedi, személyre szabott tetoválásokat kínálni az embereknek elérhető áron.
Szalonunk teljesen egyedi, ezzel is szeretnénk már meglévő és leendő Vendégeinknek kedvezni, Az enteriőr világos, vidám,az aki először "merészkedik" be egy szalonba, se legyen feszélyezett, mert mind emlékszünk az első tetkónkra, amikor még félve környékeztünk meg egy egy tetováló szalont. Nagyon fontos szempont volt számunkra az is , amikor üzlet helységet kerestünk, hogy akadálymentesített legyen, tolószékes Vendégeink is könnyen megközelíthessék, illetve, hogy ingyenes parkolóval várjuk Vendégeinket.
Jelenleg három profi tetkósunk van, akik megfelelő hozzáértéssel várják Vendégeinket. Minden stílusban helytállnak, kedvenceik (ha lehet ilyet mondani) a new school és a realisztikus minták.

Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy egyre elterjedtebb és elfogadottabb a tetoválás, mint önkifejezési forma. Egyre változatosabb mintákkal keresnek meg minket Vendégeink, ami jól bizonyítja, milyen sokszínűek az emberek és szerencsére ezt fel is vállalják.

Fontos, hogy csak profi tetoválókkal tetováltassunk, olyannal aki jó minőséggel (festék, tű) dolgozik, steril környezetben, mert egy elrontott minta, rossz emlékké is válhat és később nehézséget okozhat az elfedés. Tetoválás tervezésénél mindenképp vegyük számításba az életkörülményeinket, gondolok pl egy munkahelyre (bár egyre elfogadottabbá vált), illetve a mintát és a megfelelő felületet is érdemes többször meggondolni, hogy évek múltán is büszkén tudjuk viselni kicsiny Hazánk egyik jeles művészének munkáját.

Tetoválás (tervezés, takarás, megújítás) és smink tetoválás mellett piercingekkel is foglalkozunk, bármilyen igényt kielégítenek munkatársaink."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése