2012. március 28., szerda

Austria, here we come 2012


Lassan kezdődik. Még négy nap és elrajtol a Budapest Hurricanes az osztrák másodosztályban, majd rá két hétre a Budapest Blax az osztrák lacrosse ligában. Lássuk, mit várhatunk ettől az évtől. 

A Hurricanes esetében egy pillanatra sem merülhet fel a kérdés, cél a bajnoki cím, az Iron Bowl megvédése. Sőt, idén veretlenül. Lehetőleg minél nagyobb arányú győzelmeket aratva. Az esélyeink? Nagyon jók. Remek csapatunk van, jó játékosokkal és a hétfői edzésen látszott, kezd összeállni a kép. Lesz néhány nehezebb ellenfél, de egy pillanatra sem merül fel, hogy esetleg ne tudnánk teljesíteni a kitűzött célokat. A siker kulcsai a teljesen átdolgozott és átalakított offense és defense rendszerek lehetnek.

A Blax idén csonka bajnokságban indul. Ennek ellenére idé nagyon jó esélyünk van arra, hogy végre érmes helyen zárjuk a bajnokságot. A Vienna Monarchs várhatóan idén is verhetetlen lesz, ellenük továbbra is a tisztes helytállás és a szoros mérkőzése a reális célkitűzés, azonban a másik két csapat verhető. A Graz Gladiators a miénknél talán kicsit jobb csapat, de idegenben - főleg a kis létszámuk miatt - egyértelműen verhetőek, a Vienna White Coats-nál pedig egyértelműen jobb csapat a budapesti gárda. Ráadásul 2011-ben nagyon sok újonccal sikerült kibővíteni a keretet és abszolút pozitívan, bizakodva várhatjuk az április 14-i budapesti szezonrajtot. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése