2011. október 26., szerda

Hétvége


Nagyon izgalmas hétvége következik a csapatunk életében.

2009 novemberében ugyebár elhagytunk a Budapest Wolves csapatát, ami akkoriban igen komoly indulatokat váltott ki mind a két fél résztvevőiből. Némely érzelmek és reakciók messze eltúlzottak voltak, némelyek pedig teljesen jogosak.

A szakítás óta a két csapat csak a tárgyalóasztalok mellett találkozhatott, azonban szombaton végre lehetőségünk van arra, hogy a pályán csapjunk össze. A heves érzelmek, úgy gondolom, már alábbhagytak, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy mind a Wolves, mind pedig a Hurricanes játékosai és sportvezetői nagyon várják a találkozót. A magyar junior bajnokság elődöntője következik.

A tradíciók nagyon komolyak. A Budapest Wolves junior csapata eddig minden magyar junior bajnokságot megnyert, ahol elindult. Igaz, annak a csapatnak az edzői és néhány kivétellel a játékosai már eljöttek a csapattól. A mi csapatunk mellett az szól, hogy 2007 óta itthon nem találtunk legyőzőre.

A Hurricanes juniors defense egyszerűen átjárhatatlan. Legalábbis itthon a kezdő defense ellen nem volt igazán ellenszer. Mondjuk nem is meglepő ez, hiszen nagy rutinnal - és felnőtt rutinnal - rendelkeznek. Ráadásul a srácok nagyon motiváltak, úgyhogy nem hiszem, hogy a Wolves juniors offense-e bármi komoly eredményre képes lenne ellenük. Nagy kérdés, hogy az offense-ünk mennyire tud felpörögni, mennyire lesznek motiváltak és koncentráltak. Azt gondolom, hogy ha azt tudjá hozni, amit eddig a magyar meccseken idén, akkor a Wolves-on is könnyedén keresztül fog szaladni a csapat.

És akkor egy tradíció megszakad de egy másik folytatódik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése