2019. október 17., csütörtök

Az 82ers krónikák - S01E11

Az előző rész tartalmából:
Fájdalmas vereséget szenvedett múlt héten az 82ers a HamAndJam csapatától. A hatodik fordulóban sem voltak jobbak a kilátások, így keményen kellett készülniük a játékosoknak és a back office-nak.



Egy érzelmi hullámvasutat lovagolt meg az 82ers népes szurkolótábora a hétvégén, amikor a csapat a Charlie Sheen divízió második helyezettjével, a Csani Csapatával csapott össze. Volt, amikor a két alakulat fej-fej mellett haladt, volt, amikor nagyon vezetett az 82ers és volt, amikor a Csani Csapata. Végül a hétfő esti rangadón dőlt el minden.

Az egész történet azzal indult, hogy Király Csanád – a Csani Csapata főnöke – várhatóan a héten nem igazán tudott foglalkozni a fantasy football csapatával, ugyanis két olyan játékost is a kezdő csapatban hagyott, akik bye weeken voltak. Ez kifejezetten az 82ers malmára hajtotta a vizet, valójában illett volna ilyen körülmények között egy sima győzelmet elérnünk. Nem így alakult.


A csütörtök esti meccsen Csani tampa bay-es receivere, Chris Godwin elég szépen muzsikált, 25.10 pontot szedett össze. Mindeközben a Kyle Allen, a Panthers irányítója 17.38 ponttal a kispadomon ült. Úgyhogy a vasárnapi mérkőzésnapot igen komoly előnnyel kezdte meg a Csani Csapata. Ez azonban nem tartott sokáig. A vasárnap délutáni mérkőzéssávban olyan történt ugyanis, ami idén még nem: Stefon Diggs, a Vikings receivere szuper meccset hozott. 167 yardnyi elkapását 3 TD-nal fejelte meg, ami 82ers-rekord 43.50 pontot jelentett a csapat számára. Mellette ugyanakkor Baker Mayfield borzolta az 82ers vezetőségének idegszálait, mert bár 249 passzolt yardja és egy passzolt és egy futott TD-je volt, ami nagyon komoly fantasy pontot jelentett volna, de mellé 3 interceptiont is dobott. Végül a 19.46 pont így is több, mint amire számítottak tőle az elemzők. Ezzel egy időben a Csani Csapatának is voltak húzóemberei, a Patriots elkapója, Julian Edelman és a Cardinals running backje, David Johnson összesen közel 50 pontot szereztek. Még így is tetemes előny birtokában fordultunk rá a vasárnap esti mérkőzéssávra. Akkor jött a nagy visszaesés. A két running backem, a los angeles-i Malcolm Brown és a Titans-es Derrick Henry összesen 8.30 pontot tudtak szerezni. Az 82ers-nél frissen leigazolt tight end, Vance McDonald pedig 1.50 pontot hozott. De alulteljesített Michael Gallup (WR – Cowboys) és D.J. Chark (WR – Jaguars) is. Az esti mérkőzéssávban egyedül a San Francisco 49ers defense-e hozta a tőle elvártat. Csani Csapata pedig meglépett, főleg James Conner (RB – Steelers) 30+ pontjának köszönhetően. 
A hétfő esti meccset úgy vártuk, hogy Csani Csapata néhány pontos előnnyel állt, mindezt úgy, hogy a MNF game-en érdekelt volt még az irányítója, Aaron Rodgers és a tight end Jimmy Graham (mindkettő a Packers játékosa). Velük szemben nekem is két játékos várta a meccset, érdekesség, hogy mindkettő éppen az ellenfél Detroit Lions-ből, a rúgó Matt Prater és az elkapó Kenny Golladay. Bár nyerni tudott a Packers, Prater mind az 5 mezőnygól-kísérlete sikerült (ráadásul volt közte 50+ yardos is), Kenny Golladay is hozta a magáét, így 135.96 ponttal zártuk a hetet. Csani Csapatában mindeközben Rodgers szolíd meccset hozott, Graham meg nagyjából semmit, így végül 132.52 pontot szereztek. Hatalmas meglepetésre nyert az 82ers.


Hiába a győzelem, nagyon fel kellett készülni a következő meccsre. Rögtön az elején problémába ütközött a csapat, hiszen egyik irányító sem elérhető a hetedik héten, hiszen a Cleveland Browns és a Carolina Panthers is bye weeken van. Ezért a csapat waiveren megszerezte a detroiti Matthew Staffordot Kyle Allen helyett. Ő fog kezdeni a hetedik héten.


Tight end pozícióban visszatérhet a sérülés miatt egy meccset kihagyó new yorki Evan Engram, valamint visszatért a Rams running backje, Todd Gurley is. 

A következő rész tartalmából:
Ismét interdivizionális meccset az 82ers, a hétvégén a Charlie Sheen divízióban 4-2-es mérleggel álló Donald kacsa lesz az ellenfél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése