2019. október 12., szombat

Az 82ers krónikák - S01E10

Az előző rész tartalmából:
A szezon első győzelmét követően az 82ers nagy erőkkel készült az ötödik megmérettetésre. 



Bár nagy reményekkel állt neki a csapat a Kovács István vezette HamAndJam elleni találkozónak, de a kávé már a vasárnap délutáni mérkőzéssávban lefőtt.
Ugyan a csütörtök éjszakai mérkőzésen a két egymással szemben álló runningback Todd Gurley (Rams) és Chris Carson (Seahawks) kiegyenlített eredményt hoztak a két csapat végletekig kiélezett találkozóján, azonban vasárnapra minden borult. 
A HamAndJam elleni párharcot tulajdonképpen két mérkőzés el is döntötte, nagyjából minden más eredménytől függetlenül a HamAndJam gyakorlatilag utolérhetetlen előnyt szerzett. A Jacksonville Jaguars és a Carolina Panthers izgalmas, pontgazdag mérkőzést játszott egymással (34-27-re a Panthers nyert) és Christian McCaffery, a HamAndJam (és a Panthers) running backje 176 futott és 61 elkapott yardjával és 3 touchdownjával 47.70 pontot hozott össze. A másik oldalon hiába teljesített szépen az 82ers receivere, D.J. Chark, még ő is több, mint 10 ponttal lemaradt CMC számaitól. A másik sorsdöntő párharc a New York Jets és a Philadelphia Eagles összecsapása volt. Az Eagles védelme – mely a HamAndJam rosterét erősíti – fantasztikus teljesítményt nyújtott. A haldokló Jets-offense-t 128 yardon tartotta (ami döbbenetes), nem kaptak TD-t, 10-szer sackeltek, 2 interceptiont és 2 fumble-t regisztráltak, emellé szereztek még 2 TD-t is. A teljesítményük nyomán megszerzett 35 fantasy pont brutális ugrás volt a HamAndJam számára. Főleg azután, hogy az esti mérkőzéssávban az 82ers rosterén szereplő Bears –defense kikapott az Oakland Raiders-től, közel 400 yardot és 24 pontot kaptak és teljesítményüket csak a két labdaszerzés tudta pozitívba billenteni.
A többi 82ers játékos is mind alulteljesített a mérkőzésnapokon, egyedül az ideiglenesen rosterre tett Steelers-kicker Chris Boswell tudott a projectionhöz képest jobbat mutatni.
Végül pedig jött a kegyelemdöfés a Monday Night Football képében, amikor sztárirányítóm, Baker Mayfield lépett a pályára. Már ekkor is komoly hátrányban volt az 82ers, de a meccs aztán méltóképpen zárta le a katasztrofális hetet. Jimmy Garoppolo, a 49ers (és a HamAndJam) irányítója sem villantott nagyot, 14.94 pontja elmaradt a várakozásoktól, azonban a Cleveland Browns hozta az elmúlt években megismert formáját. A 31-3 arányú vereség során Mayfield összesen 8 sikeres passzt juttatott célba a 22-ből, ebből 100 yardot sikerült összehozni. Emellé 2 interceptiont dobott, szintén kétszer elvesztette a labdát és négyszer sackelték. Az impozáns -2.00 ponttal zárta a hetet.
Mindent együttvéve a HamAndJam brutálisan fölényes győzelmet aratott.


A meccshetet követően a 82ers lecsúszott a Charlie Sheen divízió utolsó helyére és a Punetti Hunters ligában jelenleg egyedül a másik divízió sereghajtója, a Der Koch áll rosszabbul. Bár elég kiegyenlített a Charlie Sheen divízió (leszámítva a veretlen ConTheo dominanciáját), az 1-4-es mérleg miatt a rájátszás kicsit távolabb került az 82ers számára.



A héten egy interdivizionális mérkőzésre kerül majd sor, az 82ers a Budapest Wolves egykori meghatározó játékosa, Király Csanád koordinálta Csani Csapata ellen játszik. Csani Csapata jelenleg 4-1-es mérleggel második helyen áll a Johhny Depp divízióban, így egy felettébb nehéz mérkőzésre van kilátás.

Nem véletlen tehát, hogy az 82ers back office keményen dolgozott a héten azon, hogy erősítse egy kicsit a csapatot. Tekintettel arra, hogy a Chicago Bears és a Buffalo Bills bye weeken van a héten, ezért számos játékos (Taylor Gabriel, Trey Burton, Cole Beasley és a chicago-i defense) nem elérhető. 
A védelem pótlására az ötödik héten pót-kickerként felhozott Chris Boswell helyett a 49ers defense-t szereztem meg waiveren. Szintén waiveren a QB pozícióra is igyekeztem alternatívát találni a csapatnak, hiszen az eddig backup irányítóként szerepeltetett Case Keenum jelenleg sérült, a Redskins-t Colt McCoy irányítja. Keenum helyett leigazoltam a Carolina Panther újoncát, Kyle Allent. Hogy melyik irányítóval fogok kezdeni, az majd vasárnap délután fog eldőlni.


A runningbackek tekintetében változást nem eszközöltem, hiszen a két RB gyakorlatilag az 82ers pontjait legjobban kiszámíthatóan szállító játékosai. Tehát maradt Todd Gurley és Derrick Henry (Titans). 
A receiverek és a flexek tekintetében sem volt igazán kérdés ezen a héten. A Cowboys receivere, Michael Gallup visszatért a térdsérüléséből (mint kiderült, már az ötödik héten és hozott is a kispadnak jópár pontot), így egyértelmű kezdővé avanzsált, mellé a bye weeket követően ismét akcióba lendülő detroiti Kenny Golladay került. Az előző játékhét két kezdője, D.J. Chark és Stefon Diggs a flex pozícióban szállítják majd a pontokat. 
A tight end pozíciója fejtörést okozott, ugyanis Evan Engram kedden csak limitált edzésen vett részt. A státuszát folyamatosan figyelni kell a héten és csütörtökön születhet döntés az ügyben (hiszen a New York Giants Thursday Night Football meccset játszik a New England Patriots ellen). Biztos, ami biztos, a jaguars-ös Chris Conley helyett felhoztam a csapatba az eltiltását most letöltő Chris Herndont (New York Jets). 


Ezt követően még tovább bonyolódott a helyzet. Kiderült, hogy Herdon nem fog játszani mégsem a héten, ezért helyette waiveren megszereztem Vince MacDonaldot. A Pittsburgh Steelers tibet rendje fog kezdeni a hétvégén az 82ers rosterén.


Ráadásul Todd Gurley is sérülésekkel bajlódik, ezért az ő hétvégi szereplése kérdéses lett. Biztos, ami biztos, Cole Beasley helyett ezért megszereztem a másik Rams-es runding backet, Malcolm Brownt, hátha őt kell inkább játszatnom.


A következő rész tartalmából:
Eljött a hatodik meccshét is és az 82ers interdivízionális meccset játszott a Johnny Depp divízióban második helyen álló Csani Csapata ellen.

1 megjegyzés:

  1. Helló kedves polgárok!
    Ne hagyja, hogy a bankok diktálják a kamatlábakat. Az Önök szolgálatában állunk, hogy tárgyaljuk a piac legalacsonyabb tarifáit. Megújítsa jelzálogját a megfelelő időben, találja meg a legjobb ajánlatot. Optimalizálja saját forrásait! A legjobb ajánlatokat adjuk Önnek. Sok bank elutasított téged. Szüksége van-e finanszírozásra adósságának konszolidációjához?
    _Whatsapp száma: +33 7 55 13 33 12
    _ Itt van a címünk: pierredubreuil35@gmail.com
    melegen

    VálaszTörlés