2020. május 22., péntek

eHFL - második forduló

Ennél kiegyenlítettebb nem is lehetne az eHFL, mint amilyen képet mutat a tabella a második fordulót követően.





Mint ahogy arról már egy korábbi posztomban beszámoltam, a második fordulót a Wolves-Steelers mérkőzés nyitotta és egy látványos és meglepő mérkőzésen a Steelers nyert 22-19 arányban. Végül kiderült, hogy ez volt a második kör egyetlen szoros mérkőzése. A Cowbells javított a nyitófordulóban elszenvedett nagyarányú vereség után, és Magyar Csanád, a Cowbells e-csapatának arca 24-14-re győzte le a Capitals-t (pontosabban Tóth Gábort és az általa irányított Dallas Cowboys-t).  A második forduló utolsó mérkőzésén az Enthroners (a Minnesota Vikings bőrébe bújva, Bosznai Zsolt irányításával) nagyon könnyedén, 29-8 arányban legyőzte a Várfalvi Péter vezette Sharks/Chiefs csapatát.
Ezzel a forduló után mind a hat csapatnak egy győzelme és egy veresége van, azaz a pillanatnyi helyezést a pontkülönbségek döntik el. Ezen a téren a legkiegyensúlyozottabb csapat Szatmári Dani Steelers/Ravens-e, akik pontosan ugyanannyi pontot szereztek a két meccs alatt, mint amennyit kaptak. 


Két forduló után tehát a tabella élén a Wolves áll +17-es pontkülönbséggel, sereghajtó pedig a Sharks -18-cal. Természetesen – éppen a teljesen kiegyenlített mezőny miatt – a jelenlegi állásnak a végjáték tekintetében vajmi kevés jelentősége van. A harmadik forduló azonban valószínűleg már elég komoly számolgatások kiinduló alapja lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése